Ogólny      2022-10-14 00:00:00

GastroFUM - "Pięćdziesiątka" szkoły "od kuchni"

Taki jubileusz nie mógłby się odbyć bez smacznych poczęstunków dla zaproszonych gości, grona pedagogicznego i uczniów.
Właśnie dlatego młodzież z technikum żywienia i usług gastronomicznych przygotowała wiele kulinarnych atrakcji, których skosztować można było w trakcie trzech dni świętowania.
Podziękowania należą się prężnie działającym zespołom:
-zespół przygotowujący potrawy (kl.3RZ) pod opieką pana Pawła Powroźnika,
-zespół obsługujący gości (kl. 4GRZ) pod opieką pani Iwony Barczyńskiej,
-zespół przygotowujący Dzień Pyra (kl. 1TZ, 4RZ, 4GRZ, 3RZ) pod opieką pań Anny Łukasik, Marioli Gani, Iwony Barczyńskiej i pana Pawła Powroźnika.
DZIĘKUJEMY!!! Do zobaczenia za kolejne 25 i 50 lat!!!
Iwona Barczyńska

Opracowanie: Szkolny zespół redakcyjny


Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie