Gastronomia      2013-10-25 18:29:49

Wizyta uczniów klas o profilu Technik żywienia w hotelu Sheraton

23 października 2013 r. udaliśmy się do 5-gwiazdkowego hotelu Sheraton w Poznaniu.

Szef kuchni pan Krystian Szopka oprowadził nas po kuchni, magazynie oraz całym hotelu. Bardzo podobał nam się wystrój oraz atmosfera panująca w hotelu. Każdy pracownik hotelu był dla nas bardzo miły i uprzejmy. Zaskoczyła nas niezwykła uprzejmość i gościnność pracowników hotelu. Uderzyła nas również bezpośredniość i to, że nie mieli przed nami żadnych tajemnic. Mogliśmy zapytać szefa kuchni o wszystko, co chcieliśmy wiedzieć i co nas interesowało. Młodzi ludzie, którzy tam pracują i z którymi mogliśmy porozmawiać, uświadomili nam, że tylko chęci, pasja i dążenie do celu może nas zaprowadzić, tam gdzie chcemy. I nawet praca w takim hotelu jak ten, nie jest czymś odległym. Miejmy nadzieję, że niektórym z nas uda się znaleźć pracę w takim miejscu i w takim gronie pracowników, jak hotel Sheraton.

Opracowanie: archiwum


Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie